siljest -

foto: nature

Hallo! Hadde bare tenkt til å oppdatere bloggen nå. Dagen i dag har vært ganske rolig, det ble en sen kveld i går + at Hannah sov hos meg til i dag. Har ikke gjort så veldig mye spesielt i dag, har prøvd å finne en nettside som ikke bruker så lang til  med frakt fordi jeg prøver å finne noen sommerklær til sommeren - og den er jo rett rundt hjørne! Skal til hellas snart, faktisk dagen etter skolen slutter så det haster litt! Kan ikke begynne å kjøpe klær på sånne nettsider som det tar en måned å få klærene på! Da er vi jo nesten i Juli!

Var ute og tok et par bilder i dag, hadde det faktisk litt gøy haha. Jeg er jo som sagt: ikke så veldig flink til å ta bilder, men av og til er det jo litt gøy å prøve hvertfall! Gjerne si ifra om hva dere syntes om bildene. De er ganske kjedelige og har ingen betydning, men det var hvertfall veldig gøy å prøve :)

<3 Silje

 

foto: hund

Hei! Dette er det første innlegget på bloggen min, og det vanlige er vell å begynne med et innlegg om seg selv. Helt ærlig så syntes jeg sånne innlegg er så kjedelige å skrive. Jeg vil heller bare gå rett på sak og begynne med bloggingen. Info om meg kommer vell i hvert innlegg, så hvorfor skrive all info i ett inlegg?Det eneste jeg har å si akkurat nå er at jeg er 13 år og kommer fra mandal!

En ting jeg liker å gjøre er å ta bilder. Jeg er ikke særlig flink til det, men å trykke på en knapp og la kameraet fokusere klarer jeg! Jeg skulle egentlig bare ta noen bilder i dag for å teste ut forskjellige ting på kameraet, men så bestemte jeg meg for å dele dem med dere her :) Bildene er av hunden min, Leo.

Dere må være enige om at dette er en av de skjønneste skapningene som finnes? Haha, han er en rund liten Cavalier King Charles Spaniel. -Silje

ps: har du en blogg med masse inspo? si ifra i kommentarfeltet!


Hei! Jeg heter Silje og kommer fra sommerbyen mandal. Jeg er 13 år, og blogger om alt og ingenting! :)

+Legg meg til som venn

hits