siljest -

Antrekk

Hei! Nå venter jeg på at Julie skal komme opp. Vi drar snart på den klassefesten, som jeg kommer til å blogge mere om i morgen :) Det er så sinnsykt deilig med fri resten av uka. Har hatt fri siden onsdag, og nå har jeg nesten følelsen av at det er sommerferie!

Tenkte bare å vise dere antrekket for i dag. Skal jo selvfølgelig ta med meg mer tøy enn det jeg har på meg, men dette er det jeg gpr med akkurat nå.

-Silje
 

Dagens AntrekkHallo!
 i dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å slappe av og sett på serier, noe som jeg forresten kommer til å fortsette med etter dette innlegget. Jeg tenke bare å vise dagens outfit, selvom det er ganske kjedelig og ingenting spesielt så må jeg bli vant til alt dette å ta bilder, redigere, skrive - poste. Hver dag. Jeg syntes jo det er gøy, men det er ikke akkurat sånn jeg pleier å gjøre men det skal det bli slutt på. Jeg skal prøve å få dette til en rutine. 

i morgen skal jeg nok gjøre det samme som i dag - eat, sleep, repeat. Det eneste er at jeg skal på en sånn klassefest, haha og jeg aner virkelig ikke hva vi skal gjøre der men det bli nok gøy. Har ingen ideer om hva jeg kan blogge om i morgen, men det kommer nok noe. Må jo prøve å finne på noe interessant som dere vil lese :) 

Forresten, så hadde jeg en dårlig hår dag haha så ikke se så nøye på håret mitt. 

-Silje

 


Hei! Jeg heter Silje og kommer fra sommerbyen mandal. Jeg er 13 år, og blogger om alt og ingenting! :)

+Legg meg til som venn

hits