siljest -

Nikepro shortsen

Hola! Jeg strevde litt med å finne ut av hva jeg skulle blogge om i dag, og jeg har fortsatt en del ting jeg tenker på å blogge om. Jeg har hvertfall et outfit jeg skal legge ut, men akkurat nå så sitter jeg fortsatt i hettegenser og kosebukser - hehe. Jeg skal jo på en sånn klassefest i dag, så jeg må nok få blogget før den tid kommer. Klasse festen slutter 00:00 så jeg får nok ikke tid til å blogge etter det.

En ting jeg hadde lyst å komme med i dette innlegget var en anbefaling! Jeg skjønner at dette kanskje er litt kjedelig, men det er et plagg jeg syntes alle som driver emd sport burde ha og når jeg tenker meg om så passer dette plagget ganske godt til alle slags sport! Nikepro shortsen er en av mine favoritter. Du kan jo selvfølgelig bare ha den for å slappe av i på kvelden og sånn, men jeg pleier å bruke den til å jogge med eller ha under en litt løsere shorts.

Grunne til at jeg bruker den når jeg jogger er fordi den er så stram og gjør at det er mye enklere å løpe + om man skal løpe fort, så er denne shortsen perfekt! Om du ikke liker å gå med shorts, anbefaler jeg 2xu tights for deg, man løper nesten like fort men den blir veldig varm å gå med, syntes hvertfall jeg! :)

 

Shortsen er også ganske billig og kan kjøpes her - jeg kjøpte den til 249,-


Hei! Jeg heter Silje og kommer fra sommerbyen mandal. Jeg er 13 år, og blogger om alt og ingenting! :)

+Legg meg til som venn

ARKIV

hits